Hoe logisch en voor de hand liggend dit ook klinkt, toch doen we het vaak dingen niet, hoewel we wéten dat we actie moeten ondernemen als we iets willen bereiken, blijft deze actie uit.

Op Social Media komen de mooiste verhalen voorbij over de meest toffe challenges en gratis trainingen. Ik vraag me regelmatig af waar mensen de TIJD vandaan halen om aan al die challenges en trainingen mee te doen. Maar ook, waar de ondernemers de TIJD vandaan halen om al die challenges en gratis trainingen te maken en te faciliteren, want dat is enorm veel werk. Supertof om te doen hoor, maar echt veel werk. Online lijkt het soms allemaal zo kinderlijk eenvoudig, niets is minder waar.

Online lijkt het soms allemaal zo kinderlijk eenvoudig

Heb jij wel eens het idee dat:
– Al die verkooppraatjes té mooi zijn
– Er veel nep is online
– Je te weinig uren in een dag hebt
– Online Zichtbaarheid “gedoe” is
– Jouw hoofd niet overal op hoeft
– Je te weinig doet waar JIJ blij van wordt
– Je moe bent van altijd maar doorgaan
– Marketing jouw ding niet is
– Niemand op jou zit te wachten – Je alles alleen moet doen

Wist je dat je niet de enige bent? Veel van mijn klanten zijn echte vakidioten en enorm goed in hun vak maar vinden de marketing & communicatie (denk hierbij aan website, social media etc.) maar ‘gedoe’. EN DAT IS ZO ZONDE!

Want daardoor blijft hun prachtige boodschap verborgen, zijn ze niet zichtbaar en niet vindbaar voor de mensen die behoefte hebben aan hun product. Daarbij is het ook niet nodig. Online zichtbaarheid, het maken van content, blogs, vlogs, foto’s etcetera hoeft je geen stress op te leveren en al helemaal geen energie te kosten maar je moet er wél mee aan de slag.

Niets werkt als je het niet doet.

Daarom zijn wij vorig jaar gestart met de samenwerklunches, onder het motto: Alleen ga je sneller, samen kom je verder, komen we iedere maand bij elkaar om te leren én te creëren. Je hoeft het niet alleen te doen.

Komende lunch is op vrijdag 13 maart a.s. kom je van verder weg? Dan is er de mogelijkheid om vanaf 11 uur gebruik te maken van onze flex-werkplekken.
Ben je klaar voor positieve inspiratie en wil je samen aan de slag? Klik hier voor meer Informatie en aanmelden. Geef in de opmerkingen aan of je gebruik wilt maken van een flexplek.