De mensen die mij al langer volgen herinneren zich wellicht mijn eerdere post over dit onderwerp.

Ik schrijf in deze post over mijn ‘potje met mooie momenten’. Het viel me op dat velen zich vooral richtten op de uitdagingen en het behalen van doelen, en soms vergaten de kleine geluksmomenten te omarmen. Dat was de reden een positieve draai te geven aan mijn eigen wekelijkse reflecties. Naast mijn gebruikelijke TOPS en BLOCKS, starte ik het jaar met het vullen van mijn potje. Het resultaat: Een pot vol met kaarten en briefjes die mooie momenten en herinneringen bevatten.

Ik gun iedereen zo een fijn potje met positiviteit en wil jou uitnodigen om ook bewust stil te staan bij de prachtige momenten in het leven. Vind je het lastig om iets te verzinnen? Ik geef met veel plezier mijn 𝗱𝗮𝗻𝗸𝗯𝗮𝗮𝗿𝗱𝘀𝗷𝗼𝘂𝗿𝗻𝗮𝗹 aan iedereen die zich geroepen voelt kado! Reageer hieronder met “JOURNAL” en ik stuur hem je toe. Laten we samen weer een pot vol mooie herinneringen creëren. En ja, het is alweer februari, maar het is nooit te laat om iets nieuws te starten.
Maak er een mooi potje van.