Ik niet!
Tenminste, niet altijd. Er zijn dagen dat ik aan het einde van de dag meer op mijn todo lijstje heb staan dan toen ik begon. Het maakt niet uit of ik er een aantal pomodori’s tegenaan gooi of een ander productiviteits hoogstandje, er is gewoonweg veel te doen. En ik weet, hoe drukker ik mezelf daarover maak, des te meer tijd het mij kost ;-).

Gelukkig heb ik een aantal fijne mede-ondernemers om mij heen, niet van die gelijkgestemden trouwens hoor, ze schromen namelijk niet om te zeggen waar het op staat en we zijn er voor elkaar als het nodig is. Dat is fijn. Soms vind ik het ondernemerschap best eenzaam. Herken je dat?

Eind april starten we met de samenwerkdagen. Samen met een aantal ondernemers een dag werken áán je bedrijf. Met ruimte voor jouw ondernemersvraag maar ook GTD-tijd (getting things done). Op een inspirerende omgeving in het groen, net onder Rotterdam, op mijn kantoor om precies te zijn. Ik heb plek voor 8 personen. Wil jij er bij zijn? Reageer hieronder met een berichtje, ik neem contact met je op.

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. 💃🏼