Het maken van content was nog nooit zo eenvoudig. Chatty typt nog sneller dan de gemiddelde directiesecretaresse: met een simpele prompt en zonder fouten, in de taal en toon die jij wenst. En tรณch is het niet genoeg. Hoe handig al die tools ook zijn, ik geloof niet dat ze jou als mens kunnen vervangen. De echte en oprechte, welgemeende aandacht die jij als persoon kunt geven en die in een wereld vol online aanbod alleen maar schaarser wordt. De mens achter het social media account, wordt met de dag belangrijker.

โ™ฅ๏ธ Niet schreeuwen maar zijn
๐Ÿ“ˆ Niet voor het algoritme maar voor je volgers
๐Ÿ’ฐ Niet voor de verkoop maar voor de verbinding
๐Ÿ’Œ Niet voor de marketing maar omdat je MOET – vanuit een diep weten
๐Ÿ’ฌ Omdat je niet anders kan dan jouw verhaal te vertellen
๐ŸŽ Omdat je iets te brengen hebt in deze wereld
โ“Wat de reden ook is
โ€ผ๏ธ Doe het met aandacht

Ik ken heel veel trucjes en tools die je kunnen helpen met je online zichtbaarheid. En als je wilt leer ik ze je, maar ik zal altijd van de gelegenheid gebruik maken om mijn visie uit te leggen. Dat het gaat om de basis in communicatie, 2 kanten op. Niet alleen maar zenden maar ook in contact gaan met de ander. Hoe zou het zijn als je op straat alleen maar mensen zou begroeten of iets toeroepen zonder dat je hen de ruimte geeft voor een reactie? Zou dat niet vreemd zijn?
En waarom doen we dit dan wel op social media?

๐€๐š๐ง๐๐š๐œ๐ก๐ญ ๐ข๐ฌ ๐ก๐ž๐ญ ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐ ๐จ๐ฎ๐
Hoewel ik online trainingen heb met de hoe-wat-waar-en-welke-tools uitgelegd, organiseer ik vanaf april 1x per maand de SAMENWERKDAG. Speciaal voor ondernemers die willen werken aan hun bedrijf, samen met andere ondernemers.