Over ons

Hi! Ik ben Tilly

samen met mijn team bouw ik websites en meer

Zoveel om over na te denken, zoveel te doen, wij zijn er voor jou!

Samen hebben wij meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van techniek en webdesign. Aandacht voor detail qua look and feel, aandacht voor techniek maar vooral ook aandacht voor jou als klant. Wij zullen je niet vermoeien met wat er allemaal nodig is om jouw website optimaal te laten functioneren, wij regelen het gewoon.

Wij denken graag met je mee:

  • wie ben jij als ondernemer?
  • wie zijn jouw klanten en hoe kan je ze bereiken?
  • Welke middelen heb jij nodig om jouw boodschap het beste over te brengen.

Wij leveren advies en oplossingen op maat.

Wil jij bovenaan in Google? Dan adviseren wij je om op zoek te gaan naar een bureau wat hier in gespecialiseerd is. Wij garanderen niet die eerste plek echter wél dat jouw site geoptimaliseerd wordt om de beste resultaten te halen. Wij geloven in de kracht van organisch groeien, door goed gebruik te maken van de techniek en volgens de regels die Google stelt.

Om een zo compleet mogelijk product aan te kunnen bieden, bouwen wij niet alleen websites maar kunnen wij ook helpen met je logo, e-mailmarketing, Social Media inline en bieden wij diverse trainingen aan.

De jarenlange ervaring van Tilly in combinatie met de gretige nieuwsgierigheid van Niels en de kleurrijke invulling van Aileen maakt ons team zo krachtig.

Ik maak wat zij bedenken.

Niels van der Knaap is actief als developer binnen SiteforSites. Hij is afgestudeerd webdesigner en studeert inmiddels applicatiebeheer in Leiden. Daarnaast werkt hij 2 dagen in de week bij SiteforSites.

Wat hij graag doet is ‘programmeren’ oplossingen op maat maken maar hij kan  ook als geen ander dingen ‘ff fixen’.

Niels werkt snel en efficient en is een kei in het zorgen dat alles weer werkt.

Drinkt graag...

Koffie met een klontje suiker óf een glaasje water.

Rijdt met plezier in...

Zijn rode Mazda Cabrio

Ik zorg voor gezelligheid

Kobus is onze office-dog. Hij vind het heerlijk als er mensen langskomen en, hoewel hij weet dat hij ze dan met rust moet laten, probeert hij meestal toch voorzichtig wat extra aandacht te krijgen….

Drinkt graag...

Water

Rijdt met plezier...

Mee op de achterbank van de Audi Q3

Ons team

Naast ons vaste kernteam werken wij regelmatig met zzp-ers, stagiaires en jongeren. Wij geloven dat juist ons kleine, vertrouwde team, een hele fijne plek is om te te doen, te leren en te ontdekken waar je blij van wordt.

Wij geloven dat iedereen zoveel mogelijk moet doen waar hij goed in is. Heb jij technische uitdagingen? Zoek jij een oplossing en/of hulp op het gebied van webdesign en online communicatie? Wij helpen je graag. Maak direct een afspraak om kennis te maken onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

DONE!

Kennismaken?

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen bedenken?