Voor jou

Free stuff

E-books, powercall en meer

Blije klanten

“Een website maken kan iedereen tegenwoordig…” dat dacht ik, maar het duurde veel te lang voordat ik ook maar een klein stapje dichter bij mijn nieuwe website kwam; enerzijds door tijdgebrek en anderzijds dat ik telkens ‘nèt niet’ voor elkaar kreeg wat ik wilde. Uiteindelijk bij Tilly aangeklopt. Na enkele enthousiaste en fijne gesprekken ging ze met haar team aan de slag en het resultaat was verbluffend; in één keer raak! Ik ben heel blij met de samenwerking met Tilly; om de persoon èn om het werk dat ze oplevert. Wat mij betreft is dit een samenwerking voor een lange tijd!
Willem Kemmers | Innoventuri.com

“Jij kan het ook! En zij kunnen het ook. Fijn samenwerken met Tilly en Niels, snel, kundig en meedenkend.” 

Esther Erdtsieck-Blaaser | Jij kan het ook!

“Superblij weer met onze vernieuwde website. Tilly en haar team voelen ons goed aan en denken met ons mee. Dank je wel!”
Mariska Zeestraten | ZeestratenVriesea.nl 

“Tilly ken ik van NOOVA, de vrouwelijke ondernemersclub in Lansingerland. Na een paar gesprekken had ik direct het gevoel dat ik mijn nieuwe website door haar moest laten maken. Een mooi mens, met een duidelijke visie, invoelend en heel kundig. Vanaf ons eerste gesprek over de nieuwe website had ik er vertrouwen in. Het proces van ontwikkelen verliep heel natuurlijk, af en toe overleg en vooral Tilly haar gang laten gaan. Tilly richt zich vooral op de mens achter jou, wie ben je en hoe kan ik dit omzetten in teksten en vormgeving van de website. De website moet helemaal ‘jou’ uitstralen. Dat is waar zij zich in vastbijt. Na een paar maanden was ik in het bezit van een prachtige website. Ik ben heel blij met het eindresultaat www.zzzelf.nl en heb veel positieve reacties over de website gekregen. Ik zou Tilly dan ook van harte aanbevelen als je van plan bent om een nieuwe website te laten maken. Bedankt Tilly!”
Inge Lamé | www.zzzelf.nl

Kennismaken?

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen bedenken?