Weinig maakt mij zo blij als wanneer ik mag delen, verbinden, zijn. Mensen laten ervaren, voelen hoe bijzonder zij zijn.

Ik doe dat op veel manieren: in gesprekken met mijn klanten: meedenken over hun boodschap, waar in het in de kern over gaat. Maar ook tijdens de samenwerklunches die elke maand plaatsvinden en de training die er binnenkort aankomt. Ik doe het in mijn online trainingen zowel op het gebied van websites en techniek alsook in mijn training over mindset (Ontdek de kracht van jouw gedachten). En vanzelfsprekend doe ik het tijdens de 1 op 1 coaching sessie met mijn cochees en bij de begeleiding van mensen binnen mijn team.

Weinig maakt mij zo blij als wanneer ik mag delen, verbinden, zijn.

Wat ik doe, ik heb er lang moeite mee gehad, het lijkt namelijk zo divers “dat hoort toch niet”. Het bracht me aan twijfelen, ik koos steeds voor een van bovenstaande en mistte dan weer de andere. Ik kwam tot de conclusie dat ik dat vooral deed voor de buitenwereld, voor mij gaat het namelijk maar over 1 ding, er is een hele duidelijke rode draad in mijn verhaal: mensen helpen hun allerbeste versie van zichzelf te laten zijn en dat wat hen blokkeert te helpen ‘overwinnen’. Dat kan zijn: technische hulp bieden met hun website, zodat zij zich kunnen focussen op waar ze zelf écht goed in zijn (en waar ze blij van worden), praktische hulp bij maken van content voor hun social media kanalen en het verschaffen van inzicht op het gebied van mindset zodat ze stappen zetten en hun beste versie van zichzelf kunnen zijn.

Ik ben zo dankbaar en blij voor wat er op mijn pad komt, hoe spannend het soms ook is. Ik bedenk wat jij nodig hebt – roep ik altijd. Maar op de momenten dat ik mensen in mijn omgeving MIJN ideeën zag uitvoeren was ik verbaasd ? en begreep niet waarom ze dat deden. Eigenlijk best grappig want het is letterlijk al een aantal jaar mijn eigen lijfspreuk ‘ik bedenk wat jij nodig hebt’ haha toen ik dat mooie inzicht terugontving van Diederik Bakker, kon ik er om lachen. Ik had er zelf om gevraagd ?.

Wanneer ben jij in je element?! Ik ben benieuwd, laat het mij weten!

#intuitie #levensmissie #enthousiasmeren