Ik doe het echt meerdere keren op een dag. Online informatie opzoeken. Van achtergondinformatie over een project tot aan het opzoeken van een synoniem voor een woord, alles is online te vinden.

Ook personen zijn goed te vinden op Google. Kijk jij wel eens naar wat er over jou online te vinden is?

Weet je dat in negen van de tien gevallen mensen je opzoeken zodra je contact met hen hebt gehad? Vinden ze dan wat jij wilt dat ze vinden?

Kijk jij wel eens naar wat er over jou online te vinden is?

Ik hoor regelmatig zeer succesvolle ondernemers roepen dat een goede website niet zo belangrijk is. En in hun geval is dat misschien ook wel waar, ik ben het in zoverre met hen eens dat alleen een goede website je waarschijnlijk niet het resultaat gaat geven als je deze niet ook combineert met andere media. Maar het is WEL het middel waar jij zelf 100% invloed op hebt. En dus is het niet alleen belangrijk maar ook heel eenvoudig om juist dáár te beginnen: zorgen dat jouw eigen website de uitstraling heeft die bij jouw bedrijf past!

Ben jij een high-end VA – zorg dan dat jouw site er net zo flawless uitziet als het werk dat jij levert. Ben jij een moderne architect, dan zal ik op jouw website ook een modern vormgegeven, eigentijdse site verwachten.

Oftewel heb jij een bepaalde expertise – zorg er dan voor dat jouw website dat ook laat zien. Laat je niet verleiden tot een eenvoudig online aftreksel maar kies voor kwaliteit als dat is waar jij voor staat. Je hebt tenslotte maar 1x de kans om een goede eerste indruk te maken. Wat wil jij dat mensen van jou onthouden? Denk daar maar eens over na als je naar je website kijkt en mocht je feedback willen, neem gerust contact met ons op.

PS: en vergeet niet jezelf even te googlen!