Afgelopen week kreeg ik tot 2x toe een vraag van een klant over hun bedrijfsgegevens in Google. Bij de een stond er een bankrekeningnummer bij het telefoonnummer en bij de ander was de productcategorie niet kloppend.

Omdat het Google is (en dus ‘lastig’ ?) bellen mijn klanten mij, dat is overigens prima. Ik heb liever dat ze mij bellen dan dat ze gefrustreerd achter het beeldscherm zitten. Voor beide heb ik het op kunnen lossen.

  • Google jij jezelf wel eens en zijn jouw gegevens (nog) correct?
  • Wist je dat een zo volledig mogelijk ingevoerd bedrijfsprofiel positief bijdraagt aan je zoekresultaat?
  • Laat mij weten hoe het met jouw Google profiel gesteld is, is het helemaal in orde of voor verbetering vatbaar ?.

Mocht je vragen hebben over het instellen van je profiel, stel ze gerust.