⏱ Tijd is kostbaar…
? Ben jij je bewust van hoe kostbaar jou tijd is? Heb je er veel van? Of is elke dag te kort.
Ik geef veel, volgens mijn (oprecht dierbare) vrienden misschien iets té veel. En mijn tijd is kostbaar. M’n mijn eigen tijd, waarin ik naar binnen ga om te luisteren, in stilte, die tijd is misschien nog wel kostbaarder dan welke tijd ook.

En zal ik je iets zeggen? Juist deze tijd, verdampt vaak in de waan van de dag. Terwijl juist die tijd zo belangrijk is. Om mezelf goed te voelen, in “alignment” te zijn, eigenlijk alleen maar: te zijn.

♥️ De meest ideale dag is wanneer ik kan ‘spelen’, vanuit mijn diepe gevoel creëren. Werken vanuit het vertrouwen dat wat ik moet doen zich aandient. Op mijn pad komt. Zie je het voor je? Veel mensen willen structuur (hahaha – mijn hoofd wil dat ook) terwijl ze zoveel meer zouden kunnen doen op een dag als ze oppakken wat zich aandient.

䷀ Vanuit die creatie modus schreef ik mijn online programma’s maak ik hand-outs, handige filmpjes, gadget-times, Tip-van-Til, host ik een room op Clubhouse, bedenk ik voor klanten wat zij nodig hebben en ga zo maar door. Als vanzelf. Waarmee ik dus kostbare tijd win en me ook nog eens veel meer energie heb voor bijvoorbeeld een andere hele mooie en belangrijke taak: moeder, vrouw van en vriendin.

❓⏱  Ben jij je bewust van je tijd? Van wat je DOET? Ga je urenlang op zoek naar antwoorden op technische vragen of schakel je hulp in? Weet dat als jij tijd besteed aan zaken die je heel veel energie kosten, er minder overblijft om te doen waar je hart blij van wordt? Minder tijd om jouw klanten te helpen? Denk daar eens over na, de volgende keer dat je jouw eigen plannen opzij legt voor een ander, of wanneer iets je niet lukt online? Het kan anders, jij kunt anders.

??  As donderdag host ik samen met de meiden van @newbff.nl weer een room op Clubhouse. Over Spiritueel Ondernemen. Ben je erbij?