TECHNIEK – ook jouw beste vriend!

#technicaltuesday – waarom? Omdat het mijn missie is dat mensen de allerbeste versie van zichzelf zijn én blijven. Techniek kan daar heel goed bij helpen. Het neemt je dingen uit handen, automatiseren van bepaalde processen kunnen enorm helpen. Maar ze kunnen ook een LAST zijn, omdat: – Je niet weet hoe het werkt
– Je bang bent het verkeerd te doen
– Je er niet zo goed in bent
– Het je stress geeft
– etc. etc.

Allemaal redenen waardoor het je uiteindelijk zelfs stopt en je plezier ontneemt, energie lekt, en het ondernemerschap minder aantrekkelijk maakt. Je je afvraagt waarom je in hemelsnaam zo nodig voor jezelf moest beginnen, gaat het zo ver? Soms wel. Veel van mijn klanten zijn enorm goed in wat zij doen, noem het vakidioten. Echter de techniek is NIET hun ding en kan letterlijk alles blokkeren.

Daarom willen wij graag helpen, wij hebben er ‘ons vak’ van gemaakt. Wij vinden het leuk om steeds opnieuw op zoek te gaan naar de beste plugins en configuratie en deze door te voeren voor onze klanten. Ik leg het in onderstaande video graag verder uit:

Ruim 30% van alle websites wereldwijd, is gemaakt in WordPress. Daarmee is het een interessant ‘slachtoffer’ voor hackers. Echter, net zoals bij het Corona virus: als je de juiste voorzorgsmaatregelen in acht neemt, is de kans dat je ziek wordt (of erger) een stuk kleiner. Wat jij kunt doen? Zorgen voor een ‘schone’ website, update je thema en je plugins en gooi weg wat je niet nodig hebt.

Vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag.