Soms zou ik dingen wel eens anders willen, zou ik met een soort van toverstafje willen zwaaien en dat het dan opeens zo is, dat iets klaar is, dat iets lukt, dat iets anders is. Herken je dat?

Helaas er komt nu geen oplossing hoe je dit voor elkaar krijgt en nee, ik ga ook geen handel in toverstokjes beginnen πŸ˜‰ – wat ik wel wil? Je inspireren, dat jij het kunt. Je enthousiasmeren om iets te gaan doen. Je activeren om stapjes te zetten, want in de actie kan je het verschil maken.

Als je 365 dagen lang hetzelfde doet, krijg je 365 keer hetzelfde resultaat. Als je 365 keer een klein stapje anders zet, dan kan dat na een jaar een enorm verschil maken.

π˜Ώπ™š π™ π™šπ™ͺπ™―π™š π™žπ™¨ 𝙖𝙖𝙣 π™Ÿπ™€π™ͺ.
➑️ Kiezen voor wat jij belangrijk vindt.
➑️ Doen wat je hart blij maakt.
➑️ Besluiten waar je naartoe wilt.
En ook:
➑️ Aanpassen, wanneer iets niet meer past.
➑️ Doelen bijstellen als dat beter voelt.
Want jij wéét of het klopt.

Ik ben benieuwd wat jij zou willen zijn/doen/creeeren wanneer dat toverstafje wΓ©l bestond πŸ˜‰- wat zou er dan anders zijn? Welke stappen zou jij zetten? Of heb je geen idee? Laat het me weten in de comments. πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ

π—™π—Ήπ˜‚π—Άπ˜π—²π—»π—± 𝗒𝗻𝗹𝗢𝗻𝗲! π—›π˜‚π—Ήπ—½π—Ήπ—Άπ—·π—»
Het is mijn missie zoveel mogelijk mensen blij te maken. Door ze te helpen met de techniek maar ook met de marketing en de persoonlijke uitdagingen. Met website, social media vragen Γ©n de juiste mindset. Voor mij is het allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heb jij een prangende vraag waar je snel een antwoord op wilt? Maak dan gebruik van de Fluitend Online! Hulplijn. Je boekt hem hier