NERD
Ik houd van techniek. vroeger als kind al. Toen mijn vriendinnetjes buiten speelden en mijn zussen met hun pony’s bezig waren zat ik het liefste achter mijn commodore 64.
Ik ❤️ techniek!
Later toen ik begon met het maken van websites kon ik tot in de kleine uurtjes achter mijn scherm zitten om de techniek te doorgronden, om de website precies dat te laten doen wat ik wilde.

Inmiddels is er veel veranderd en kan je zelfs zonder ook maar een letter code te gebruiken, een website bouwen.
Echter, ik ben wel van mening dat er nog steeds heel wat bij komt kijken om een goed werkende, veilige site op te leveren.
Daarnaast heb ik een missie: ik wil mensen inspireren, enthousiasmeren en activeren om het beste uit zichzelf te halen – om zich vrij en gelukkig te voelen en daarmee een voorbeeld te zijn voor onze kinderen.

Wat dat te maken heeft met het bouwen van websites? Heel veel! Als jij namelijk een site nodig hebt om jouw missie te laten zien, maar je hebt geen affiniteit met techniek dan zal het je heel veel tijd en energie kosten om zelf te gaan bouwen. En het mooie is: wij worden hier wél blij van! Dus: ben jij klaar voor het leven van jouw missie en heb je daar een website bij nodig? Deze nerd helpt je graag ?.
Owww en in tegenstelling tot de meeste techneuten kan ik naast techniek begrijpen ook nog best goed communiceren ?

Hoe is dat met jou? Techniek en communicatie? Wat houd je tegen?