Jackpot

Een tijdje geleden stond ik met een stand op een netwerkbijeenkomst. Het leek mij een mooie gelegenheid om wat nieuwe weggevers te kopen. “Wat wilde ik mensen meegeven…?”.

Ooit bedacht ik dat pleisters een heel goed idee waren (want: altijd handig in je tas én paste mooi bij de ‘First aid for website owners’ rol die ik toen claimde). Deze pleisters werden door de ontvanger lange tijd gewaardeerd. Tot het moment dat ik tijdens een workshop op het voortgezetonderwijs mijn doosjes uitdeelde en de pubers binnen 5 seconden mijn prachtig geplakte logo van het doosje trokken… ik was er direct ‘klaar’ mee.

Maar wat dan? Wat is mijn boodschap aan mijn netwerk, aan mijn volgers, aan jou?

Een glimlach kroop over mijn gezicht – ik wist het al: 𝙀𝙧 𝙢𝙖𝙜 𝙢𝙚𝙚𝙧 𝙜𝙚𝙨𝙥𝙚𝙚𝙡𝙙 𝙬𝙤𝙧𝙙𝙚𝙣.

Ik vond toffe dobbelstenen, liet ze bedrukken én heb sindsdien al menig dobbelsteen gegooid. Omdat ik geloof dat het wat speelser mag, we meer plezier mogen hebben, meer vanuit het gevoel opereren dan ons hoofd.

Ben jij wel eens te serieus? Vind jij dat je de enige echte Fluitend Online! Dobbelsteen verdient? Laat mij hieronder weten waarom en ik stuur je er eentje op.

𝗠𝗶𝗷𝗻 𝗺𝗶𝘀𝘀𝗶𝗲: 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗛𝗮𝗽𝗽𝘆 𝗣𝗲𝗼𝗽𝗹𝗲
Het is mijn missie zoveel mogelijk mensen blij te maken. Door ze te helpen met de techniek maar ook met de marketing en de persoonlijke uitdagingen. Met website, social media vragen én de juiste mindset. Voor mij is het allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden.