Work in progress

Hoe fijn zou het zijn wanneer je doet waar je blij van wordt, wanneer je iets doet wat je voldoening geeft. Dat je in de ochtend blij aan je dag begint en in de avond met een glimlach in slaap doet vallen. Weet jij wat je daar voor nodig hebt? Ben jij je er van bewust dat wat jij doet van invloed is op hoe jij je voelt én dat het invloed heeft op jouw omgeving? Hoe blijer jij bent, hoe fijner het is om met jou te zijn. Hoe meer jij je ideale leven leeft, hoe prettiger het voorbeeld wat je aan onze kinderen geeft. Want als jij al niet weet wat je met je leven moet en waar je blij van wordt, hoe kunnen zij het dan van ons leren?

Ik hoor ook vaak “Het leven kan niet alleen maar leuk zijn” en “De kassa moet wel rinkelen” en ik vraag me af of dat zo is. Of we dan niet leven vanuit een door van angstgedachte die ons letterlijk kan verlammen en er voor zorgt dat we niet meer luisteren naar ons gevoel. Instinctief weten we zoveel maar we hebben geleerd alles rationeel te bekijken. Op school krijgen we bijles voor onderdelen waar we NIET goed in zijn in plaats van onze talenten verder te ontwikkelen.

Ik hoor zoveel over wat er allemaal mis is en misgaat in de wereld. Hoe mooi zou het zijn als we meer zouden doen van wat ons blij maakt en daarmee, met elkaar werken aan een mooiere wereld.

Wat maakt jouw hart blij?

𝗠𝗶𝗷𝗻 𝗺𝗶𝘀𝘀𝗶𝗲: 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗛𝗮𝗽𝗽𝘆 𝗣𝗲𝗼𝗽𝗹𝗲
Het is mijn missie zoveel mogelijk mensen blij te maken. Door ze te helpen met de techniek maar ook met de marketing en de persoonlijke uitdagingen. Met website, social media vragen én de juiste mindset. Voor mij is het allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden.