De afgelopen periode was ik “Tilly van Fluitend Online” helemaal niet zo zichtbaar. Het voelde zwaar en niet goed

Gisteren gaf ik een masterclass over LinkedIn en voelde weer mijn enthousiasme voor de mogelijkheden. Ik zie het voor me, de woorden, de plaatjes, het verhaal maar vooral ook: de noodzaak.

Ik geloof dat iedere ondernemer een reden heeft waarom hij ooit is begonnen, waarom hij doet wat hij doet. Een vaak diepgewortelde noodzaak om het verschil te maken in de wereld. Ik zie die kennisondernemers en het enige wat ik denk is: Jouw verhaal moet gehoord worden. Dát is waarom ik doe wat ik doe. Om jouw te helpen zichtbaar te zijn. Ik bied je overzicht, inzicht en technische tools om dat zo eenvoudig mogelijk te kunnen doen. Omdat de wereld jou nodig heeft.

En daarvoor gebruik ik niet perse hele slimme trucjes en modellen, ik gebruik wat werkt en past voor jou.
Ik was de afgelopen periode niet zo zichtbaar. Het voelde niet de bedoeling en dus deed ik het niet. Ik wil graag oprecht en echt met je communiceren. Net zoals irl (in real life). Ik vertrouw erop dat jij dit voelt. ♥️