Vanmorgen was ik in gesprek met iemand over mijn business. Ik vertelde over mijn boek: de 6 Tips van Til en waarom ik het boek geschreven heb, weet jij het antwoord?

De reden om het boekje (inclusief online programma) te maken was de wildgroei aan gratis-te-downloaden-content-waar-je-niets-mee-doet. Het is mijn antwoord op de ‘1000 tips voor een LinkedIn post’ en ’10 redenen waarom jouw business niet stroomt’. Ik schreef mijn boekje inclusief bijbehorende werkbladen zodat mensen aan de slag konden gaan, stap-voor-stap konden beginnen met hun online zichtbaarheid. Zonder trucjes maar wel vanuit hunzelf.

Een boekje met dus 6 tips, werkbladen en natuurlijk veel van mijn wijze woorden. En ik hoor je al denken…. Waar kan ik bestellen? Ik maak het je makkelijk, op mijn website FluitendOnline.nl en voor de instagrammers onder ons: via de link-in-bio.

Ik heb wat te vieren: namelijk mijn boek is er, recht uit mijn hart geschreven speciaal voor jou. Benieuwd wat jij er uit haalt. Ik zie je heel graag Fluitend Online! Xoxo