Even voorstellen

Met zoveel nieuwe volgers, is het tijd om mezelf weer eens even kort voor te stellen.

♥️ Mijn naam is Tilly van der Knaap en ik help ondernemers én professionals Fluitend Online! Ik wil je graag leren en inspireren het beste uit jezelf te halen. Hoe jij van betekenis kunt zijn in je leven -én ja, daar ben jijzelf verantwoordelijk voor.

Ik deel hier hoe dat voor mij werkt. Hoe ik denk over online zichtbaarheid en techniek maar hoe ik dat als ondernemer (en moeder en echtgenoot van etc.) doe.

Ik heb daarvoor een aantal verschillende takken:
SiteforSites.nl – web development en onderhoud
FluitendOnline.nl – voor de DIY-ers onder ons
HofnarKoning.nl – over Human Design
COOZAH.nl – over persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap

💃🏼 Nerd met een missie
💭 Ik bedenk wat jij nodig hebt
👩🏼‍🏫 Training & Tools
📜 Human Design
💪🏼 Kinesioloog
💭 Kracht van gedachten
🧠 Creatieve sneldenker
🐩 Lodewijk
👩🏼‍💻 Webdevelopment
⚒️ Website onderhoud

🔥 Speciaal voor ondernemers (die nog niet zo goed bekend zijn op Social media) heb ik o.a. een kort programma: Fluitend Online maar ook een compleet programma over het maken van je eigen website. Je kunt mijn gratis e-book downloaden OF vers van de pers: mijn boek bestellen – inclusief gratis mini training!

Ik hou van gadgets ⌚️en techniek hoe deze kunnen worden ingezet om het onszelf gemakkelijk te maken, het leven en ondernemen lichter te maken 📱👩🏼‍💻.

En last but not least: ik geloof en vertrouw op de kracht van energie en positieve intentie ♥️ samen de wereld een stukje mooier maken ✨