Ik schreef dit jaar een boek. Hij heeft maar liefst 20 pagina’s en de helft daarvan zijn invulpagina’s. Dit boek voelde zo ‘de bedoeling’. Ik wilde heel graag uitreiken naar de ondernemers die zoekende zijn. In de wereld van de marketing en communicatie. Die dagelijks scrolt over social media en weet ‘daar moet ik ook iets mee…’

Ik wilde uitreiken naar de ondernemer die niet weet waar te beginnen, hoe doe je dat ‘Fluitend Online’. Mijn boekje is daar het antwoord op. 6 eenvoudige stappen om je online zichtbaarheid te laten groeien. En niet vanuit een moeten maar vanuit plezier en gemak.

Daarom vind je in mijn boekje 6 tips en daaromheen mijn visie rondom zichtbaarheid. Die gaat vooral over jezelf zijn:
– Geen trucjes volgen, maar zijn wie je bent
– Geen speciale kleuren gebruiken die iedereen gebruikt, maar je eigen kleurenpalet
– Geen woorden gebruiken omdat de zoekmachine die mooi vindt, maar jouw eigen woorden
– Geen stockfoto’s maar jouw eigen foto’s
Alles is energie, dat voelen jouw klanten.

Juist in een wereld waar de techniek ons op alle fronten helpt en kan versterken, vraag ik jou om jezelf te zijn. Je te gedragen als een mens in plaats van een machine. En om in contact te zijn en blijven met je volgers. Je mag gebruik maken van alle technische hulpmiddelen die er zijn, maar blijf in verbinding, met jezelf en de mensen om je heen, steeds opnieuw.

Dat is ook de boodschap van mijn boek, nu te koop, incl. online training. Voor maar € 47,- krijg je het fysieke boekje en de online training ‘thuisgestuurd’. Houd je van Black Friday? Gebruik dan de kortingscode BF2023. Je betaalt dan geen € 47,- maar € 27,- een echte no-brainer. Bestel het boek hier.