Ben je niet zo zichtbaar als dat je zou willen zijn? Dan ben je vast retegoed in wat je doet ??.

Ik zei dit vandaag tegen de deelnemers van mijn programma ‘Stap-voor-Stap-Website-bouwen’ en ze schoten allemaal in de lach.

Ze moesten lachen want ‘het was grappig’ maar dat was niet het enige. Het was ook de herkenning waar ze op ‘aansloegen’. Het is namelijk het op twee na grootste probleem van mijn klanten: geen tijd hebben voor hun Marketing & Communicatie.

Op de 2e plaats staat: Waar begin ik” (stel je hierbij klant voor met handen in het haar) en op 1: Ik kan het niet (onhandig met techniek).

Geen tijd hebben en ondertussen zien hoe anderen het wél lijken te kunnen kan best uitdagend zijn (weet ik uit eigen ervaring). Mijn klanten zijn zó enorm goed in wat ze doen. Enorme vakidioten met een giga bak aan kennis op hun vakgebied maar niet echt behept met Marketing skills.

En dat is zó zonde! Daardoor zijn er dus heel veel mensen die jouw geweldige talenten niet kunnen benutten!

Het is ook niet nodig, ik geloof dat je met behulp van wat kennis, tools en een zetje van ons, al heel ver kunt komen. Ik ben hier zo van overtuigd dat ook jij #fluitendonline kunt zijn, dat ik heb besloten mijn tips nog veel meer te gaan delen, dus….

start ik komende woensdag, 11 november om 10.00 uur en deel ik: mijn 3 meest favoriete tools met jou.

En als je daarna meer wilt, dan hebben wij voor jou 30 stappen om je Fluitend Online te helpen. Laat hier je mailadres achter dan houd ik je op de hoogte.

En voor de mensen die n.a.v. de eerste 2 zinnen van dit blog denken “dan ben jij dus niet goed, want ik zie jou best vaak langskomen” – veel plezier met het leuke grapje, ik zeg dit niet voor jou.

Ik ben echt bloedserieus en doe er alles aan mijn klanten te bereiken. Dus focus op de mensen die weten en voelen wat ik bedoel. De vakidioten die een boodschap te vertellen hebben maar geen tijd om het te ‘vermarkten’.

Ben jij erbij woensdag? Ik kijk er naar uit!