๐—ถ๐—ฃ๐—ต๐—ผ๐—ป๐—ฒ ๐—ง๐—ถ๐—ฝ-๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป-๐—ง๐—ถ๐—น

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, maar welke route is voor jou de beste? Ik deel meerdere manieren om je telefoon te gebruiken. Dit keer een andere manier om fotoโ€™s te selecteren (zowel vanuit je fotoalbum als uit je internetbrowser) en te versturen, dat doe je als volgt:

– Open fotoalbum
– Selecteer een foto en haal hem โ€˜losโ€™
– Houdt deze foto met je vinger vast
– Selecteer met je andere vinger de rest van de fotoโ€™s
– (Houdt al die tijd je vinger op het scherm!)
– Ga naar WhatsApp
– Kies het bericht waar je de fotoโ€™s wilt plaatsen
– Laat nu de vinger waarmee je de foto โ€˜vasthieldโ€™ los
– Druk op het pijltje om de fotoโ€™s te verzenden

๐™…๐™š ๐™ ๐™ช๐™ฃ๐™ฉ ๐™๐™š๐™ฉ ๐™จ๐™š๐™ก๐™š๐™˜๐™ฉ๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™›๐™ค๐™ฉ๐™คโ€™๐™จ ๐™ค๐™ค๐™  ๐™œ๐™š๐™—๐™ง๐™ช๐™ž๐™ ๐™š๐™ฃ ๐™—๐™ž๐™Ÿ ๐™–๐™›๐™—๐™š๐™š๐™ก๐™™๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ฃ ๐™ž๐™ฃ ๐™Ÿ๐™š ๐™—๐™ง๐™ค๐™ฌ๐™จ๐™š๐™ง (๐™ค๐™ฅ ๐™๐™š๐™ฉ ๐™ž๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ฃ๐™š๐™ฉ).

๐—™๐—น๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐—ข๐—ป๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ! ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ง๐˜‚๐—ฏ๐—ฒ
Het is mijn missie zoveel mogelijk mensen blij te maken. Door ze te helpen met de techniek maar ook met de marketing en de persoonlijke uitdagingen. Met website, social media vragen รฉn de juiste mindset. Voor mij is het allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik help je graag op weg, onder andere door het maken van dit soort filmpjes. Wil je nooit meer iets missen? Ga dan naar YouTube en abonneer je op mijn kanaal.