Deze tip is zowel voor WhatsApp Business als voor de gewone WhatsApp. Heb je de nieuwste versie gedownload?
Het is tegenwoordig mogelijk om jezelf een WhatsApp te sturen. Dat kan handig zijn voor het maken van b.v. korte aantekeningen, sturen van links of een foto waar je snel bij wilt kunnen.

Eerder was dit op een andere manier al mogelijk door een groep te maken en onszelf daar als enige gebruiker in te zetten, maar dat hoeft dus niet meer. Als je een nieuw bericht aanmaakt dan zie je tussen de contacten, jezelf staan. ๐˜๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต?

๐—”๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ฟ
In WhatsApp kan je een avatar van jezelf aanmaken om te gebruiken in WhatsApp. Je kunt de avatar gebruiken voor het maken van gepersonaliseerde stickers maar ook voor het instellen van je profielfoto.

๐—š๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐˜ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ
Wist je dat WhatsApp het grootste social media platform is? En Facebook nog steeds op de tweede plaats staat?

๐— ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—บ๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ: ๐—–๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—›๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐˜† ๐—ฃ๐—ฒ๐—ผ๐—ฝ๐—น๐—ฒ
Door een positief geluid te laten horen over techniek รฉn het immateriรซle. Een unieke combinatie. Ik wil je leren hoe deze onlosmakelijk verbonden zijn รฉn dat we deze vรณรณr ons kunnen laten werken. Het omarmen i.p.v. te verzetten tegen wat er โ€˜allemaal op ons afkomtโ€™. Techniek toegankelijk maken, het immateriรซle toelaten en daarmee een veilige ‘speelplaats’ creรซren, waar je mag leren en groeien, dat is wat ik wil, ook voor jou.