jouw kennis delen via een

online academie

jij maakt de content, wij regelen de techniek

Online academie

Binnen een week online

Jij de content, wij de techniek

Er is online veel informatie te vinden over zo mogelijk elk onderwerp. Er is ook veel gratis content te vinden. 5 jaar geleden (!) wilde ik zelf starten met een online academie, een online programma voor het maken van je eigen website. Toch deed ik het niet. Want, zo dacht ik:

 • Er zijn al zoveel online programma’s
 • Wat voeg ik nu eigenlijk toe
 • Wie zit er nu op mij te wachten
 • Online leren werkt dat wel?
 • Mensen willen vast niet zoveel betalen voor online
 • etcetera etcetera

Allemaal bezwaren die mij bijvoorbaat deden besluiten om uit te stellen, steeds opnieuw. Soms omdat ik ‘geen tijd’ had, dan weer omdat ‘de techniek niet goed genoeg was’ of ‘iemand in mijn omgeving al net zoiets als ik lanceerde’. Ik voelde mezelf niet VERNIEUWEND en dacht wat heeft het dan voor zin? Het enige verschil tussen mij en de mensen om mij heen: wij hadden de kennis om een goede academie te bouwen. En toch deed ik het niet.

Hoe zonde, want de techniek is juist een van de issues waar ik me met mijn achtergrond en een kei van een developer achter me, GEEN zorgen om hoef te maken.

Inmiddels volgde ik zelf wel het ene na het andere programma en kwam ik er achter dat er enorm veel verschillen zijn in opbouw en werking. Steeds vaker dacht ik “dat kan beter” totdat het moment daar was en ik 2 jaar geleden mijn allereerste academie lanceerde voor COOZAH! een online programma over de kracht van gedachten. Supertof! En met alle eisen en wensen die ik zelf de afgelopen jaren had opgesteld:

 • Professionele look- and feel
 • Duidelijke video’s + transcript
 • Mogelijkheid om gedane lessen ‘af te vinken’
 • Betaalpagina’s
 • Gekoppeld mailsysteem
 • Heldere navigatie tussen modules en lessen

Inmiddels bouwen wij regelmatig academies en verkooppagina’s voor onze klanten en weten wat werkt en wat niet werkt. Daarnaast krijgen we vaak vragen over wat wij kunnen aanbieden. In verband met groeiende vraag hebben wij besloten om, naast het gebruikelijke maatwerk een “standaard” academie aan te bieden.

Wat wij bieden:

 1. Installatie WordPress en commercie plugin
 2. Instellen WordPress en plugins
 3. Instellen facturatie
 4. Koppelen Mollie
 5. Koppelen Mailblue / Active Campaign
 6. Opzetten Academie pagina*
 7. Opzetten bestel + betaalpagina (1 product)
 8. Kleuren en logo instellen
 9. Academie wordt gehost op een betrouwbare, snelle server (€ 9,50 p/m**)
Wij kunnen de academie binnen 5 werkdagen opleveren. Jij kunt dus vanaf komende week jouw kennis online delen.

*Wij zetten de academie klaar, jij vult zelf de pagina met foto, video en tekst. **Niet bij prijs ingegrepen.

Wat hebben wij van jou nodig?

 1. Naam van jouw Academie
 2. Mollie account gegevens
 3. Mailblue / Active Campaign account gegevens
 4. Domeinnaam/url + token om te verhuizen naar onze server
 5. Contactgegevens

Optioneel:

Tegen meerprijs is het mogelijk dat wij jouw academie vullen. Je kunt hiervoor een strippenkaart bij ons afnemen voor 5 of 10 uur support. Het vullen van 4 lessen is ongeveer 2 uur werk.

Je ontvangt van ons een checklist waar je de gegevens op kunt invullen.

Wil jij:

 • een kant en klare academie
 • klaar voor gebruik
 • in jouw huisstijl
 • inclusief bestel en facturatie proces?

Meld je dan nu aan! Zodra wij jouw gegevens hebben ontvangen, leveren wij de academie binnen 5 werkdagen op. Je ontvangt een bevestiging zodra wij aan de slag gaan.

 
Ja – ik meld me aan!
Totaal: € -